Tractaments

TOT EL QUE FEM PER TU
Tractaments Ayurveda

Sistema mèdic mil·lenari originari de l’Índia que té l’objectiu de netejar el cos i restaurar l’equilibri.

Massatges Ayurveda

Massatge amb olis i/o espècies per equilibrar el nostre Dosha. Profund, equilibrant i guaridor.

Teràpies holístiques

Tractaments que s’ocupen de la salut de l’individu veient-lo en la seva totalitat (cos, ment i ànima).

Ioga

Classes per a tots els nivells d’experiència amb els que trobar equilibri interior i benestar.

tractaments

Ayurveda

La medicina Ayurveda data de fa més de 4.000 anys i el seu significat és ciència (ayur) de la Vida (Veda), estudiada pels Vedes a l’Índia, ha perdurat tots aquests segles com a ciència de la Vida a l’Índia per viure en harmonia, bona salut i benestar. És un conjunt de teràpies, actitud davant de la vida, massatges, ioga, nutrició i rutines d’origen mil·lenari que ens permeten mantenir l’equilibri cos-ment-ànima per a una vida sana en tot el nostre ésser millorant el nostre equilibri interior sense deixar de banda el nostre exterior.

Prakutri

El Prakruti és la constitució física i mental particular de cadascun de nosaltres. Mitjançant l’anàlisi dels trets físics, fisiològics, psíquics i hàbits, es determina el Dosha (constitució) particular que obre les portes a establir els hàbits específics d’alimentació, hàbits, massatges i tractaments per sentir-nos en absolut i benestar complet.

Preu 20€

Dosha

Dosha es la constitució amb que naixem, la qual ens acompanyarà tota la vida. Aquesta constitució es basa en els nostres aspectes físics, psicològics, fisiològics i rutines.

D’acord amb aquestes característiques, tenim diferents DoshasVataPitta o Kapha i les seves combinacions.
Un cop conegut el teu Dosha has de tractar de mantenir-lo en equilibri, ja que quan arriba el desequilibri, arriben les patologies. Per estar en equilibri cal tenir en compte la nostra nutrició, rutina i costums, ús de plantes medicinals, actitud mental i massatges.

Preu 20 € (inclòs a la realització del Prakutri)

Nutrició

No som només el que mengem sinó també en què transformem el que mengem, per això cada individu és diferent i depenent del seu Dosha personal, els aliments tindran una influència determinada per al tractament de les seves patologies i l’equilibri cos-ment-ànima.

Amb el disseny de la teva taula de nutrició particular podràs saber quins aliments et convenen més per mantenir l’equilibri  i millorar en aquelles patologies que necessitis.

Preu 20 € (inclòs a la realització del Prakutri)

Dieta

Dieta personalitzada segons Dosha amb seguiment setmanal i visita mensual.

Preu 20 € primera visita (inclòs a la realització del Prakutri) - Després 20 € mensuals
nathan-dumlao-k3DmHnnAH3M-unsplash

Karnapurana

Tractament amb olis per a problemes d’oïda.

Preu 20 €

Nashya

Tractament de lubricació nasal i sistema buconasal.

Preu 40 €

Basti

Tractament basat en l’aplicació de diversos tipus d’oli calent a zones localitzades de dolor, contractures o lesions.

Durada de sessió: 20 min.

Preu 20 €

Unint les teràpies amb els aspectes a millorar tant físics com mentals es tanca el cercle per obtenir el benestar Ayurvèdic. És important establir una rutina diària que conjugui tots els aspectes (nutrició, hàbits, teràpies i massatges) per potenciar els beneficis de Ayurveda.

massatges

Ayurveda

Abyhanga

Massatge amb oli de sèsam calent per a tot el cos indicat per a tota mena de constitucions i personalitzat per a cada persona depenent de les seves necessitats i Dosha.

Massatge beneficiós per equilibrar els Doshas i millorar el benestar general durant el qual es fa un recorregut pels 108 punts Marmes repartits pel nostre cos.

Durada de sessió: 1 hora

Preu 40€

Shiroabyhanga

Massatge de cap.

Durada de sessió: 20 min.

Preu 20 €

Abyhanga per a embarassades

Massatge Abyhanga adaptat per a embarassades a partir de les 12 setmanes amb efecte drenant i relaxant de cames i zona lumbar.

Preu 40 €

Udvartana

Massatge amb pols de diverses plantes i espècies per tot el cos amb múltiples beneficis físics i mentals, igual que al massatge Abyhanga a més d’activar la circulació sanguínia i els músculs s’activen els 108 punts Marma, potenciant-se més si és possible aquests beneficis amb l’absorció de les diverses espècies i plantes específiques per a cada necessitat i individu.

Preu 40 €

Marmateràpia

Estimulació de punts Marma (punt secret) per a equilibri general o tractaments localitzats de patologies concretes.

Preu 40 €

Muri

Massatge sense olis consistent en estiraments mitjançant diverses posicions corporals. Indicat per a relaxació muscular.

Preu 40 €

Pindas

Massatge amb herbes i olis mitjançant pressió amb Pindas que contenen les herbes adequades per a cada Dosha.

Preu 90 €
teràpies

Holístiques i naturals

Pèndol Hebreu

És un dels pèndols més antics que es coneixen. Els Templaris ja en feien ús i únicament transmetien el seu coneixement als de la seva comunitat, ja que eren tècniques secretes.

El pèndol hebreu és un cilindre de fusta al qual se li uneixen diverses etiquetes escrites en hebreu de manera que sentim la influència energètica i vibracional de les etiquetes indicades a cada cas. És bipolar, ja que s’aplica per a dues activitats: Per diagnosticar, és a dir, avaluar el camp energètic de la persona i, per irradiar, és a dir, emetre ones vibratòries a l’energia de la persona i obtenir la transformació energètica que porta a la sanació.

Preu 40€

Reiki

Teràpia energètica indicada per al tractament de diverses patologies, equilibri físic i mental, accelerar processos de curació de lesions o malalties.

Preu 40€

Constel·lacions familiars

És un mètode de treball basat en la psicoteràpia sistèmica familiar que va ser desenvolupat pel psicoterapeuta Bert Hellinger. El seu objectiu és alliberar les persones dels seus conflictes i tensions, partint de la base que l’origen d’aquests està estretament lligat a la història familiar de la persona i als actes i comportaments de generacions passades que arriben a activar-se a la vida present del client en formar part del sistema familiar.

Preu Constel·lar 50 € - Preu Figurar 10 €

Teràpia Bioneuroemoció/PNL

És un mètode que contribueix a fomentar la salut des d’un punt de vista biopsicosocial. Mitjançant el desenvolupament de l’autoconsciència, la Bioneuroemoció contribueix a comprendre l’origen de les experiències emocionals i els conflictes, aportant recursos que permetran gestionar-los amb més empoderament i responsabilitat.

Preu primera visita 70€ - Preu visita 50 €

Tarot

Aquest tipus de cartomància és una eina ancestral mitjançant la qual es poden descobrir i interpretar fets del futur, present i passat. També, es poden explorar diferents percepcions, somnis i moltes coses més.

Preu 1 pregunta 30 min. 30 € - Preu 1 hora 60 €

Camilla d'àngels i tarot angelical

Deixa’t portar i millora el teu benestar general amb aquesta teràpia canalitzadora i màgica.

Preu 40 €

Teràpia xamànica

Aquesta teràpia consisteix en un viatge interior cap a la sanació, l’equilibri i l’harmonia. Amb tècniques ancestrals del Xamanisme essencial, ens endinsem en un món ocult i desconegut per harmonitzar la teva energia i recuperar les parts de la teva ànima que van quedar atrapades en diferents circumstàncies de la teva existència, o potser de les teves existències, perquè pots gaudir d’una vida plena.

Preu 40 €
classes de

Ioga

Hatha ioga

Ioga per a tots els nivells d’experiència amb què trobaràs equilibri entre ment, cos i esperit tant amb les asanes com en els moments de connexió.  Consulta els horaris disponibles

Preu 1 classe setmanal 30€/mes
Preu 2 classes setmanals 45€/mes.

Ioga Nidra

Significa literalment somni iògic. És una tècnica antiga on el practicant ingressa als estats profunds de relaxació conscient. És una pràctica sistemàtica de moure la consciència del nostre món extern al món intern.

Preu 15 €

Ioga a l'embaràs i al postpart

Millora la gestació part i postpart mitjançant classes de ioga durant l’embaràs.

Consulta horaris i preus

Ioga per nens

Ioga per infants i adolescents.

Consulta horaris i preus

Meditacions

Dedica’t una estoneta a la setmana per meditar en grup amb sessions de meditació guiades.

Dijous a les 18.30h

Preu 30 € mensuals

Bhakti ioga

Una de les tradicions del Ioga és el Bhakti, la devoció a través del cant de mantres (kirtan). No es tracta de cantar bé o malament, sinó de celebrar la vida en nosaltres i en el món, conectant-nos amb l’energia espiritual individual i col·lectiva, elevant-la i gaudint-la, ja sigui a través de l’escolta o participant. Aquest taller de mantres proposa compartir, sentir, escoltar i perquè no, alliberar la teva veu, cantant!
Preu
tallers

Durant tot el mes realitzem diversos tallers de Bioneuroemoció, constel·lacions familiars, viatges xamànics, ioga Nidra, Mantras...

Podeu consultar dates, horaris i preus al nostre Instagram o contactar-nos per correu.

649 465 334
@KUSHALAAYURVEDA
RICARD@KUSHALAAYURVEDA.ES
Avda. La línea nº 4-6, 08783 Masquefa